19:30

Söderbärke GOIF

Referat: Horndals IF - Söderbärke GOIF

Horndals IF - Söderbärke GOIF 1-3 (1-3)

Förlust mot serieledarna trots att vi gjorde en riktigt bra match. Vi var värda minst 1 poäng vilket även motståndarna höll med om. Framför allt i första halvlek då vi var det bästa laget, vi var det hungrigaste laget och hade även det bästa spelet. Nu spelade vi betydligt enklare och vårdade spelet på ett bättre sätt.

Tyvärr utnyttjade vi inte våra chanser framåt samtidigt som vi egentligen gav motståndarna sina chanser återigen på enkla misstag. Det gjorde att det stod 1-3 i halvtid, inte logiskt eller rättvist på något sätt.
0-1 kom redan efter 9 minuters spel trots att vi hade spelet. På egen planhalva kastade vi ett inkast rakt på en moståndare vilket blev en enkel kontring emot oss, helt i onödan. Efter att Måns Karlsson Mård gjorde 1-1 på nick efter fint förarbete och inlägg från högerkanten av Ewas Ahmadi fortsatte vi vårt fina spel. Att sedan motståndarna gjorde 1-2 & 1-3 i sista minuterna av halvleken kom som en blixt från en klar himmel, även det på ett par individuella misstag.

Förutom dessa 3 chanser vi bjöd på hade Söderbärke inte så mycket mer att komma med, det gör det ännu mer frustrerande. Andra halvlek var mer spelmässigt jämn utan att något av lagen skapade allt för giftiga chanser.

Fortsätter vi jobba som idag och fortsätter med det fina spel vi hade samtidigt som vi städar bort våra enkla misstag så kommer segern snart.